Carlo Gepts neemt ontslag als Managing Director van VT4

Print
Carlo Gepts neemt vanaf 26 mei ontslag als Managing Director bij tv-zender VT4, zo blijkt uit een mededeling van VT4 donderdag. Over de reden van zijn ontslag, zegt Gepts "andere activiteiten te willen ondernemen". Wie zijn functie zal overnemen, staat voorlopig nog niet vast.
BR>
"Ik ben erg blij zeven jaar lang voor SBS gewerkt te hebben. Maar nu wil ik andere activiteiten ondernemen", verklaarde Gepts volgens de mededeling. Tot zijn opvolger wordt aangeduid, zal het plaatselijke managementteam, bestaande uit Brigitta de Smet, Koenraad Deridder en Robrecht Matthys, VT4 leiden. Ze worden daarvoor bijgestaan door een managementteam van SBS, de eigenaar van de tv-zender.

SBS-topman Markus Tellenbach bedankte, volgens de mededeling bij de bekendmaking van het ontslag, Gepts voor zijn hulp bij de opbouw van VT4 en wenste hem veel geluk bij zijn toekomstige carrière. "Dankzij zijn ondernemersgeest en leidinggevende kwaliteiten groeide VT4 uit tot een gevestigde operatie in het Belgische medialandschap", aldus Tellenbach.

VT4 zag in februari 1995 het levenslicht. De zender richt zich op 15 tot 44-jarigen en zendt uit vanuit het Verenigd Koninkrijk onder een Britse licentie.
Nu in het nieuws