Dinsdag 15 mei

Ram 21-3 t/m 20-4

ghouben

Conflicten en verwarring behoren vandaag tot de mogelijkheden, met name in uw betrekkingen met collega's. Als u een leidende functie hebt, ontdekt u waarschijnlijk dat ondergeschikten niet van plan zijn om uw wijze raad op te volgen. Maak u geen zorgen, deze opstandige stemming trekt spoedig voorbij.

Stier 21-4 t/m 20-5

U ontdekt misschien dat u nog niet helemaal klaar bent voor een serieuze relatie. Wat het werk betreft, wordt dit een opwindende dag. Misschien wordt dit mede veroorzaakt door de introductie van een aantal nieuwe procedures. Het is ook mogelijk dat een nieuwkomer op uw afdeling voor nogal wat deining zorgt.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

In uw relatie is alles rustig. Mogelijk komt dat omdat u uw aandacht en energie heeft gericht op andere zaken. Bepaalde taken kunt u beter uitvoeren als u er in slaagt uw energie samen te ballen. Denk eraan dat echte rijkdom niet is af te meten aan het bedrag dat op uw bankrekening staat.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Door gewoon uw gezond verstand en uw fantasie te gebruiken kunt u op professioneel gebied tot een verstandig besluit komen. Als u bereid bent om er moeite voor te doen, kunt u zonder meer profiteren van een goed financieel idee. Negatieve gezondheidsfactoren kunnen worden geneutraliseerd door te streven naar een mentaal evenwicht.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Probeer de familiebanden te versterken door activiteiten te organiseren waaraan iedereen moet meedoen. Waarschijnlijk staan niet ‡l uw collega's vandaag aan uw kant. De laatste tijd heeft u nogal wat geluk gehad, en dat heeft sommigen jaloers gemaakt.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Eindelijk hebt u op het gebied van de liefde het geluk ook eens aan uw kant. Op het werk wordt het grootste deel van uw tijd opgeslorpt door dingen die niet langer kunnen blijven liggen. Geldkwesties kunnen vanmorgen al worden geregeld, waardoor het mogelijk wordt om uw aandacht op andere zaken te vestigen. Aan het werk gerelateerde stress kan toenemen, dus wees voorzichtig.

Weegschaal 24-9 t/m 23-10

Er kan een meningsverschil ontstaan tussen u en iemand die u bijzonder dierbaar is. U kunt veel leren van de discussie die u daarover voert. Vanavond dient u aandacht te geven aan een financi‘le kwestie. Wees alert op een verborgen boodschap als een familielid zijn/haar hart bij u uitstort.

Schorpioen 24-10 t/m 22-11

Probeer egocentrische of dominante karaktertrekken onder controle te houden. Onverwachte uitgaven hebben vervelende gevolgen voor uw financi‘le reserves. Probeer financi‘le onderhandelingen vandaag af te ronden. Wees op uw hoede voor ongelukjes, want uw goede inschattingsvermogen laat u vandaag waarschijnlijk in de steek.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Wat de liefde betreft, zijn uw pijlen en energie nog steeds gericht op iemand die daar niet gevoelig voor lijkt. Mogelijk levert een bijzonder origineel idee of een creatieve impuls u behoorlijk wat geld op. Misschien komt u voor een moeilijke keuze te staan, die het directe gevolg is van de onverantwoorde uitgaven die u onlangs hebt gedaan.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Het zal enige moeite kosten, maar vandaag moet het mogelijk zijn om de zaken thuis in de door u gewenste richting te sturen. Een meevallertje kan leiden tot jaloezie bij collega's. U kunt zich boven dit zinloze gekibbel plaatsen door uzelf te blijven en eerlijk te zijn. Probeer uw rekeningen op tijd te betalen, en andere financi‘le zaakjes af te handelen.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Vanmiddag lacht het geluk u waarschijnlijk toe. Misschien is een goede vriend daar verantwoordelijk voor. Zijn het werkelijk altijd anderen die u op het werk remmen in de vooruitgang, of bent u daar toch ook zŽlf een beetje verantwoordelijk voor?

Vissen 20-2 t/m 20-3

Als u streeft naar een promotie dan ziet het er goed uit. Overigens is uw aandacht vandaag gericht op financi‘le zaken, en bezittingen. Toch zijn geldzaken misschien een beetje labiel, en is het nodig dat u er richting en vorm aan geeft.

Nu in het nieuws