www.funadaventure.com

Van zodra berglucht de neusvleugels kietelen, krijgt u de onweerstaanbare drang om te gaan rotsklimmen. U vindt water in de eerste plaats niet om u mee te wassen, maar om in te raften. Kortom u kickt op adrenaline, avontuur en natuur. Dan moet u zeker even langs

www.funadaventure.com surfen. Deze Belgische site is gespecialiseerd in alles wat met avontuurlijke sporten, outdooractiviteiten en reizen te maken heeft.

R.D.

Surfvriendelijk

Ja. Er zijn verschillende zoekfuncties. Zo kan je naar info snuffelen via links, geografische kaarten, sleutelwoorden onder de 2.000 aangeboden producten.

Pluspunten

* De site is te raadplegen in drie talen: Nederlands, Frans en Engels.

* Je komt adrenalinesporten tegen waarvan je het bestaan niet eens vermoedde. Zo kan je in België bijvoorbeeld leren duiken met een ouderwets Jules Verne-duikerspak, in Frankrijk aan aquarando doen of zeilen op Antartica.

* Je kan rechtstreeks via de site contact opnemen met de aanbieders van de producten. Op die manier vermijd je het reisbureau als tussenpersoon. De prijzen zijn daardoor opmerkelijk lager.

* Je kan vanuit je bureaustoel de spannendste activiteiten van een heleboel outdoor-organisaties plannen in meer dan 40 landen ter wereld. We spreken over organisaties die je via de gewone reispaden misschien wel nooit zal bereiken.

* Maar het draait niet altijd om kicks. Op de site vind je ook info over citytrips, gastronomische weekends of ideale plaatsen voor amateurfotografen. Voor elk wat wils dus.

Minpunten

* Geen die de moeite waard zijn.

Conclusie

Een unieke Belgische site, deze www.funadventure.com. Je leert dat reizen veel meer is dan

pack & go

-bustrips richting Torremolinos of bergreizen naar Tirol. Je merkt zelfs dat het gamma actieve reizen breder gaat dan rotsklimmen, diepzeeduiken, rafting of mountainbiken. Kortom, de site is de moeite voor reislustigen die vies zijn van het woord 'toerist' en geen schrik hebben om te zweten tijdens hun vakantie.