Geen kwartfinale voor Man U na owngoal

Manchester United had lange tijd de kwartfinale van de Champions League in het vizier. Een owngoal van Wes Brown in de 87ste minuut besliste daar anders over. Het record van vijf deelnames aan de kwartfinale van de Champions League laat nog even op zich wachten.

BR>

Valencia maakte een goed indruk in de vierde wedstrijd van groep A. Het vroege doelpunt van Andy Cole in de 12e minuut leek lange tijd beslissende te zijn. Een slepende actie van Vicente (19) werd door Brown in eigen doel gewerkt. Opnieuw een gelijkspel, net als vorige week toen het 0-0 werd. Door het gelijkspel komt Sturm Graz, dat met 2-0 won van Panathinaikos, op gelijke hoogte met Valencia.

In groep B lag de weg open voor Galatasaray. De Turken stonden twee punten los van AC Milan, maar keek na negentig minuten tegen een 2-0 verlies aan bij Deportivo. Paris-SG stond na negentig minuten spelen met 1-0 voor (doelpunt van Robert), maar lang kon PSG niet teren op die voorsprong. In de 93ste minuut scoorde José Mari de gelijkmaker. Opnieuw geen geluk voor PSG, dat in de competitie oog in oog staat met degradatievoetbal.