Man U en Galatasaray dichtbij kwartfinale

Manchester United en Galatasaray hebben de volgende ronde van de Champions League in het vizier. De autoritaire leider van de Premier League speelt thuis tegen Valencia voor de drie punten. Man U hield vorige week de Spanjaarden op 0-0 en telt twee punten meer dan Valencia. Helemaal veilig is de ploeg van Hector Cuper nog niet, want Sturm Graz verraste vorige week vriend en vijand door met 2-0 te winnen van Panathinaikos. Voor de Oostenrijkse club staat nu een verplaatsing naar de Griekse hel op het programma.

BR>

In groep B ligt de weg open voor Galatasaray. De Turken staan twee punten los van AC Milan, die vorige week niet voorbij PSG kwamen. Het zou wel eens goed kunnen dat de rangschikking na deze speeldag danig door elkaar wordt geschud.

Gala

moet op bezoek bij de Spaanse landskampioen Deportivo (3e in groep B). PSG dat in de competitie de degradatiezone niet meer kan negeren heeft in deze editie van de Champions League ook slechte papieren. Met amper een punt uit drie wedstrijden is de Parijse club gastheer voor Milan. Bij winst doen de Fransen terug mee, al behoort winnen tegenwoordig niet meer tot de wekelijkse activiteit.