Sint en Piet Revue in Hove

Sint en Piet Revue in Hove

Sint en Piet Revue in Hove

Print
Hove -

Opnieuw  theater in Hove? Het laatste toneelgezelschap deed al meer dan 20 jaar geleden de deuren dicht in de gemeente Hove. Daar brengt de Gezinsbond nu verandering in… of toch niet.

De Gezinsbond is niet aan haar proefstuk toe. Twee jaar geleden zetten twee personen het dorp al een keer in rep en roer door het gemeentelijk Kostershuisje te huren. Dit jaar halen ze opnieuw het nieuws met een uniek concept. Spilfiguren zijn Sinterklaas en Zwarte Piet. Ze brengen een nog nooit vertoonde voorstelling: “DE SINT EN PIET REVUE: Het Mooiste Moment”.

Sinterklaas  en zijn Zwarte Piet verwachten alle oudere kinderen en hun mama’s en papa’s op zaterdagavond 27 november om 20.30 uur in de Rodenbachschool voor een leuke, sfeervolle, grappige, hilarische maar vooral unieke avond.  Samen ontdekken we “Het Mooiste Moment” van dit duo! Tegelijk wordt u verrast door ongekende talenten van de goedheiligman en zijn assistent.

Op de vraag of dit nu theater is of echt, kregen we een duidelijk antwoord: dit wordt “Het Mooiste Moment!”

Praktisch:

Organisatie: Gezinsbond Hove
Toegang: 3 euro!  Sinterklaas verwacht wel dat je je eigen stoeltje meebrengt!
Meer info en reservatie via www.hetmooistemoment.be.

De Sint en Piet brengen ook voor kinderen een schitterende ervaring. Ze openen in Hove immers “De Zwarte Pietenschool”. Meer info hierover vind je op www.dezwartepietenschool.be. En de Sint zelf komt aan in Hove op 27 november om 10.15 uur in het station van Hove, met achteraf een grote gratis snoepworp!

Tom De Noël

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio