1 / 3

Elke bengel heeft zijn engel… en ik heb Amber

Iedereen heeft iemand nodig waar hij/zij steun bij kan vinden. Iemand die het goed met je voorheeft, die goed voor je zorgt, die altijd klaarstaat, enz. Voor mij is Amber Van den Eynde uit Vosselaar die persoon. Zij is “mijn engel”.

bramwalbersxios

Als je Amber (foto)ontmoet, zie je meteen dat zij altijd een brede glimlach klaar heeft om die met de wereld te delen. De kans dat je haar slechtgezind ziet, is dan ook bijzonder klein. Niet alleen “aan de buitenkant” komt ze lief en vriendelijk over, haar karaktereigenschappen bevestigen  deze stelling. Ze stond, staat en zal altijd klaarstaan om andere mensen te helpen.

Ik heb in het verleden al heel veel op haar kunnen rekenen. Een schouderklopje, een luisterend oor en een wijze raad waren zich dan ook al aan het voorbereiden in haar hoofd terwijl ik mijn verhaal aan het vertellen was.

Ik zou haar speelsheid ook graag willen aanhalen. Als er iets is waarmee gelachen kan worden, is zij de eerste om de lachspieren van andere mensen te prikkelen. Daarom kon ze het ook niet laten om het broodop deze manier te verorberen (foto). Ze heeft me achteraf laten weten dat het gesmaakt heeft.

Amber is ook iemand die heel zorgzaam is en altijd extra moeite wil doen voor een ander. Koken doet ze niet uitzonderlijk veel, maar als iemand haar hulp inroept, is het geen moeite voor haar om het vuur op te zetten en in actie te schieten.

Kortom, ik ben enorm blij dat ik haar heb leren kennen en ik zou haar willen bedanken voor alles wat ze voor mij al gedaan heeft!

Bram Walbers

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio