Chirofeesten toe aan 39ste editie

De Chiro is zondag alvast begonnen met de opbouw van hun 39ste feesten, die dit jaar plaatsvinden aan het Chiroplein op de Tilburglaan. Zaterdag 7 augustus worden de feesten ingeluid met een grote openluchtfuif. Hier worden ook de meeste feestgangers verwacht.

jayjay1313

Naast de openluchtfuif is er ook nog de

partytent The Lounge

voor de liefhebbers van stevige techno en electro. Deze opent om middernacht. De voorverkoop van tickets voor dit populair feest in Brecht verloopt zoals elk jaar weer als een trein. Aan de deur van de feesten zelf kan men ook tickets kopen aan 5 euro.

Zondag 8 augustus is er naar gewoonte de jaarlijkse touwtrekwedstrijd. Zowel professionele teams als amateurs kunnen hier strijden voor de titel van beste touwtrekkers. Voor de kinderen zijn er meerdere evenementen. Zo is er een kinderdorp waar ze zich kunnen uitleven in verschillende spelletjes en er is zelfs een springkasteel. Animatie voor de kleinsten is ook voorzien, zodat de ouders zonder zorgen iets kunnen drinken of zelf kunnen feesten. Er is ook een familiefietstocht, zodat hele families zich samen kunnen amuseren.

Om de feesten af te sluiten is er zondag om 20u een kortebroekenfuif. Hier mogen de mensen die dan een korte broek dragen gratis binnen. Er staat zelfs een afterparty op het schema, in het voor de feestgangers bekende Dalktentje.

Dit jaar zijn er ook extra bussen ingezet die de late feestgangers veilig terug naar huis brengen. Er is zelfs een taxi ingehuurd om mensen die op voorhand reserveren via 0499 40 18 46, gratis naar de feesten te brengen of ze thuis af te zetten.

www.chirofeestenbrecht.be

Jay De SchutterMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio