Affiche Willrock 2010 volledig

Anderhalve maand voor het festival kunnen we de finale affiche van Willrock 2010 presenteren. Dit jaar gaat Willrock door op zaterdag 7 augustus te Wilrijk (Antwerpen). Zoals geweten blijft het festival gratis.

Omstreeks 14 uur gaat het festival stevig van start met de jongens van Stereo Alcohol.

roenibe

Deze lokale rockers bestaan slechts een jaartje en konden in mei reeds hun eerste EP voorstellen in JC Vizit.

Ook Not So Much

(foto) speelt op Willrock een thuismatch. Opgeteld zijn deze vier punkers even oud als anderhalve Ludo Mariman, maar ze spatten zeven keer harder van het podium als jij zou verwachten.

Even uitblazen en genieten van een gezellige festivalnamiddag kan je doen met de soul van Ella Ray. Een aangename verassing voor de jury tijdens de demobattles dit voorjaar en waarschijnlijk ook voor jou. Kom gerust wat dichterbij en laat je in vervoering brengen. Omstreeks 17 uur sluit Dynamo Zjosss onze festivalnamiddag af. Deze vijf dolenthousiaste muzikanten nemen je mee naar het feesttijdperk bij uitstek, waar gitaren, viool, contrabas en drum een lach op je gezicht toveren. Tijd om te dansen!

Avond

Met iets meer gitaren zetten we de avond in. The Guardian speelt super strakke catchy heavy power metal die door iedereen te appreciëren valt. Doe je haar los, bestel extra pinten en kom volledig in de festivalstemming. Is je borst al nat, want omstreeks half acht bestijgen The Kids het hoofdpodium. Deze punkhelden met wereldfaam staan eindelijk op ons kleine podium. Met nummers die alle generaties makkelijk overleven bezorgen The Kids ons een gegarandeerd memorabel festivalmoment.

Daarna is het tijd om te feesten. The Opposites brengen nederhop van hoge kwaliteit. Begin dit jaar hebben we in België The Opposites op een heel uitbundige manier leren kennen, maar ook hun meer ingetogen nummers zullen je niet onbewogen laten. Als afsluiter presenteren we je Tupolev Sound Crash. Een DJ-team dat nog niet zo veel bekendheid heeft in het Antwerpse maar er absoluut een feestje van zal maken. Deze mannen omschrijven hun muziek als “tropical bass, world electro, globalised urban club music … or just, third world rave alarm!”.

Zijpodium

Naast het hoofdpodium hebben we nog een klein zijpodium. In de namiddag brengt Nelly Ann je met haar goddelijke gitaargeluiden in de zevende hemel en ’s avonds zorgt Sticky Han voor non-stop feest!

Voor de exacte uren van alle groepen en meer info surf je naar www.willrock.be.

Erik Elst

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio