Gepensioneerden ING zoeken ‘oud’-collega’s

Print

Gepensioneerden ING zoeken ‘oud’-collega’s

Antwerpen -

In het dienstencentrum “Den Oever” daagden een vijftigtal oud-collega’s op van de (toenmalige) Bank van Brussel en  de BBL en van het huidige ING  voor hun ‘algemene vergadering’.

Eerst werd een overzicht gegeven van wat er tot nu toe gebeurde: een bezoek aan de Gentse Floraliën; de deelname aan de seniorendag en een bezoek aan het Stadhuis van Antwerpen.

Dit jaar staan in juli de deelname aan de Tall Ships Race  en een bezoek aan een kerstmarkt - de jaarlijks terugkerende voltreffer - op het programma.

Gezien er een aantal zaken samen met “cultuur” gerealiseerd worden, wil men de samenwerking verder uitbreiden. “Nu nog de jong-gepensioneerden overtuigen met ons programma  en we zien het écht wel zitten,” zegt ons John Van Dessel.

“Kan je via de website van GvA een oproep doen: als er nog gepensioneerde collega’s van de Bank van Brussel, de BBL of de ING zijn die geen info van ons ontvangen, dat zij  dan zo vlug mogelijk hun e-mailadres doorgeven op javades1931@hotmail.com,” vroeg hij nog.

Leo Spaey

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio