1 / 3

Jeugdhuis Vizit goes Music for Live

Het Wilrijkse jeugdhuis Vizit bestaat vijf jaar en heeft nog heel wat in petto. Afgelopen weekend was er heel wat te doen in jeugdhuis Vizit. Dat mocht namelijk vijf kaarsjes uitblazen. Maar veel tijd om op de lauweren te rusten hebben de medewerkers van het jeugdhuis echter niet.

veerlefransen

Er staat hen namelijk nog een druk programma te wachten.

Binnen Vizit staan niet alleen jongeren Centraal. Op 27 november organiseren zij namelijk een benefietconcert ten voordele van Music For Live, een bewustmakings- en geldinzamelingsactie voor het goede doel. Dit initiatief van Vizit is ontstaan dankzij de vondst van een twintigjarige muzikale jongen. Hij gelooft sterk in de werking van Music For live en stelde aan Vizit voor om hier iets mee te doen.

Het thema van Music For Live is dit jaar ‘Stop malaria. Laat de wereld niet in de steek!’ De ziekte maakt jaarlijks meer dan een miljoen dodelijke slachtoffers, hoewel ze vandaag de dag  gemakkelijk te voorkomen is. Op het zogenaamde Glazen Huis waarin u beroemde radiopresentatoren zoals Tomas De Soete en  Siska Schoeters  live bezig kan zien tijdens een zes dagen durende marathon in Gent, zal u nog moeten wachten tot 19 december.

Veerle Fransen

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio