Fort 4 klassiek gestart met Arriaga Kwartet

Dinsdagavond ging Fort 4 klassiek van start met de eerste uitvoering in de reeks ‘American Classical Music’. Het Arriaga Kwartet bracht op voortreffelijke wijze American Chamber Music. Ondanks het echt slechte weer was er toch een 100-tal aanwezigen.

elly

Het werd een stijlvolle uitvoering met een zeer aandachtig publiek dat genoot van de voorstelling en in de ban geraakte van dit muziekgenre. De kletterende regen werd weggespeeld door het Arriaga Kwartet. Voor het programma “Klassieke muziek in het reduit van Fort 4″ volgen er nog voorstellingen op 16 juni  met American Choral Music en op 23 juni met American Minimal Music.

De toeschouwers kregen tevens een beetje een primeur met het binnenkomen via de in restauratie zijnde inkom van het reduit… weliswaar nog verre van gereed voor de ‘grote openingsdag’ in september, maar toch was het een eerste mogelijkheid om via de brug terug in het binnenfort te wandelen.

Iedereen hoopt natuurlijk dat volgende week het weer meezit en nog beter van al het moois kan genoten worden. De bar is ook open tijdens de voorstellingen. Voor de twijfelaars: er zijn nog tickets beschikbaar. De gidsen van Fort 4 staan ook klaar voor een korte rondleiding voor de voorstellingen en/of info.

Elly Follez

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio