De Schansrun komt er weer aan

Op 6 september is het weer zover… Al voor de vierde keer wordt dan de Schansrun in Laakdal georganiseerd! Vanuit basisschool De Schans in Veerle-Laakdal vertrekken er weer een pak motors richting Ardennen om er te genieten van de prachtige natuur, of om een mooie streekrit te maken.

elkecelenxios

Voor een luttele 7 euro voor piloten en 3 euro voor duo’s verkrijgt men een uitgestippelde route, een koffie bij het vertrek, en een consumptie bij aankomst!

Inschrijven kan enkel ter plaatse tussen 8 en 14 uur, al wordt aangeraden tijdig te vertrekken, om zoveel mogelijk van de prachtige Ardennen te genieten, mocht u de grote Ardennenrit boven de kleine strekenrit verkiezen. De opbrengst gaat integraal naar de Schans, zodat u niet enkel kan genieten van een fijn uitje, maar ook meteen de organisatie van de Schansrun, die allen de basisschool een warm hart toedragen, een grote steun biedt!

Niet enkel de motorrijders zijn welkom, ook voor diegenen die graag genieten van een gezellige sfeer, is het zeker aan te raden op 6 september naar Veerle-Laakdal te trekken, waar dan de immer gezellige Veerle kermis wordt georganiseerd.

Voor meer info, twijfel niet en surf naar: www.schansrun.be

Elke Celen

Meer nieuws uit de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio