Volharding Meerhout doet het weer

Elk jaar opnieuw zorgt de vzw Koninklijk Volharding Meerhout voor een spetterend turn- en dansgala. Dit jaar ging dit gala door op zaterdag 9 en zondag 10 mei. De leden hebben een heel jaar hard geoefend om ook dit jaar weer te zorgen voor een prachtige show.

jolienmorondelgadoxios

Het turn- en dansgala is een gevestigde waarde in Meerhout. Elk jaar opnieuw trekken honderden mensen naar de lagere school “De Duizendpoot” om te genieten van deze show.

Het turn- en dansgala draait elk jaar weer rond een bepaald thema. Dit jaar werd gekozen voor een radiozender, “Studio Volharding” genaamd. Gedurende de show loopt op deze radiozender het programma “Was het nu ‘50, ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 of 2000?”. Hierbij zetten de leden van het turn- en dansgala hun beste beentje voor op de bekendste oldies. De presentatie van de show verzorgde DJ Burnout. Daarbij werd ook GYM FM uitgenodigd, een band die tussen en tijdens enkele acts voor live muziek zorgde.

Volharding Meerhout mag zich vanaf dit jaar Koninklijk Volharding Meerhout vzw noemen. Naar aanleiding van het vijftigjarige bestaan van deze vereniging besloot de koning deze titel aan de vereniging toe te kennen.

Jolien Moron-Delgado

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio