1/4

Spiritualiteit in Oost-Malle met Ingeborg

Op zaterdag en zondag 9 en 10 mei wordt er in het ProvinciaalVormingsCentrum Oost-Malle een weekend georganiseerd,waarbij je kan proeven van de vele leuke en mooie dingen die de Nieuwe Spiritualiteit ons te bieden heeft.Een dagje jezelf verwennen en genieten van al dat moois.

Dit weekend biedt een programma voor zowel volwassenen,tieners en kinderen. Elke dag kan je 3 tot 4 workshops volgen naar keuze.

We kunnen dit jaar weer een breed programma aanbieden met heel wat internationale gasten met o.a. Joanne Shenandoah. Zij is een Amerikaans-Indiaans zangeres met een wonderbaarlijke stem en prachtige spirituele liederen die jullie niet onberoerd zullen laten.

Ook Ingeborg (bekend als zangeres of van diverse Tv-programma’s) komt een Deeksha workshop brengen,dit is een éénheidszegening voor verlichting.Deeksha bewerkstelligt een neurobiologische verandering in de hersenen die,wanneer dat afgerond is,de zintuigen in staat stelt om vrij te zijn van de tussenkomst en hinder van het denken.

Janosh een bekende spirituele kunstenaar uit Nederland die prachtige geometrische schilderijen maakt,geeft een workshop over de Kunst van het Creëren.

Peter Toonen brengt een lezing over “2012″.Wat zegt je hart? Hoe reageert je ziel? Een interactieve voordracht van 2 uur,een combinatie van een lezing over 2012 en een worhshop over hoe je contact kunt maken met je ziel om daarmee je eigen visoenen helder te krijgen en te kunnen realiseren omtrent 2012.

Er worden in totaal 45 workshops gegeven .

Het is ook een bijzonder weekend omdat het op 9 mei volle maan is en samenvalt met het Wesak festival dat wereldwijd gevierd wordt(het feest van Boeddha).We zullen dus zaterdagavond een volle maan meditatie doen en in onze meditaties met de Meesters van het Licht zullen we ook Boeddha uitnodigen.

Op 10 mei is het bovendien Moederdag en zullen we ’s ochtends starten met een Moeder Maria Meditatie.

Dit spiritueel weekend wordt georganiseerd door Rudi Princen in samenwerking met de VZW Het Parkske Ingrid Verellen.

9 en 10 mei Provinciaal Centrum OostMalle Smekenstraat 61

Inschrijven via spiritueelwe@gmail.com

Voor meer informatie over de workshops kijk op www.hetparkske.be

Graag vooraf in te schrijven.

Je kan blijven overnachten als je wil (basis-accomodatie met gemeenschappelijke kamers en sanitair)

Sylvie PrincenMeer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio