JUST vervangt Life!tv in vorm van "nieuw multimediaal concept"

Print
Op vrijdag 1 november wordt de digitale zender Life!tv omgevormd tot JUST, een "muziekzender voor de hele familie". Met bekende gezichten als Erika Van Tielen, Belle Perez, Nina De Man en Dean wil JUST een nieuw multimediaal concept worden, waarvan de televisiezender slechts één van de uitingen is.
Bij de start zullen vooral muziekprogramma's te zien zijn, maar tegen begin volgend jaar worden ook andere, eigen producties klaargestoomd.

JUST is een project van Think Media en valt vanaf vrijdag te bekijken op kanaal 41 van Telenet Digital TV, waar het Life!tv zal vervangen. Daarnaast valt de content echter ook via livestream te volgen op de website, via smart tv en een smartphone app. "Volledig nieuw voor Vlaanderen is dat we alles wat we beleven, zoals concerten en festivals, niet alleen meteen op de website gooien, maar even snel op televisie zullen laten zien", zegt Steffi Vertriest, een van de nieuwe gezichten van JUST. Dat JUST er voor de hele familie wil zijn, betekent volgens de zender nog niet dat alle programma's een breed publiek moeten aanspreken. "We willen net met heel duidelijk gesegmenteerde blokken werken", klinkt het. "In de voormiddag zijn we er vooral voor jongeren, dan hebben we een Vlaams vieruurtje en 's avonds richten we ons op de hele familie." Aan de eigen programma's wordt nog volop gewerkt, maar daar horen alvast het reisprogramma "One Way Ticket", het muziekreportagemagazine "Sisters Only" en "Just Make My Day", een meezingprogramma, bij.

.

Nu in het nieuws