Actrice Sophie Janssens uit Willebroek vervangt Céline Verbeeck in ‘Nachtwacht’: “Erg dankbaar”

Sophie Janssens uit Willebroek zal Céline Verbeeck vervangen in de populaire serie ‘Nachtwacht’. Dat kondigt Janssens aan op haar Instagram. Ze zal de rol van elf Keelin op haar nemen. “Ik kan niet wachten om alle magische nachtwacht avonturen te beleven”, klinkt het.

emke

Verbeeck liet eind april weten dat ze na acht jaar uit de populaire serie zou stappen. “Mijn keuze is niet gebaseerd op de uitbreiding van mijn gezin (Verbeeck en haar partner verwachten een tweede kindje, red.), dan wel op het feit dat ik na 8 jaar toe ben aan nieuwe, artistieke uitdagingen”, schreef ze toen.

LEES OOK. Antwerpse actrice Céline Verbeeck stapt na 8 jaar uit populaire serie ‘Nachtwacht’: “Eeuwig dankbaar”

Louis Thyssen (vampier Vlad) en Giovanni Kemper (weerwolf Wilko) worden vanaf nu vergezeld door Sophie Janssens. “Ik heb de eer om de mooie rol van Keelin over te nemen van Céline”, schrijft de actrice. “Ik ben iedereen bij Studio 100 heel erg dankbaar voor deze mooie kans en neem deze met beide handen, voeten en hart vast! Ik zal deze rol met veel liefde en zorg verderzetten.”

Nachtwacht is een populaire serie van Studio 100 die te zien is op Ketnet. Er werden, naast de serie, ook al drie films van uitgebracht alsook een theatershow.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER