© Joris Herregods

Debby (32) en Jonas (33) trouwen als eersten op nieuwe Bornemse openluchtlocatie: “Het was een fantastische ervaring”

Bornem -

De gemeente Bornem heeft een nieuwe openluchtlocatie ingericht voor trouwers. Wie in Bornem wil trouwen, kan vanaf nu het jawoord geven op het nieuwe ponton aan het vijvertje achter het gemeentehuis. “Weinig gemeentes hebben zo een mooie locatie denk ik”, zegt schepen van Burgerzaken Tom Van Ranst (CD&V).

Debby Herimans (32) en Jonas De Boeck (33) konden als eerste genieten van de nieuwe trouwlocatie in Bornem. “Het was een fantastische ervaring om hier te trouwen. We hebben geen seconde getwijfeld om in deze prachtige omgeving te trouwen. Het is hier echt zeer leuk en open. De openlucht heeft ervoor gezorgd dat onze trouw geen stijve, maar een toffe en spontane trouw was.”

Koppels die in Bornem trouwen, kunnen kiezen tussen het Landhuis en een openluchtlocatie. “In de lente kunnen koppels vanaf 1 mei ervoor kiezen om in openlucht te trouwen. Vanaf nu kunnen ze dat doen op het nieuwe ponton aan de vijver. Met het ponton op de vijver hebben we voor een zachte en intieme setting gezorgd. Ik denk niet dat veel gemeentes zo een mooie locatie als deze kunnen aanbieden”, zegt de trotse schepen Tom Van Ranst. (lidb)

© Joris Herregods

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners