Céline Dion annuleert wereldtournee: shows in Sportpaleis gaan niet door

Céline Dion annuleert haar wereldtournee van dit jaar en volgend jaar omdat ze nog herstellende is van een zeldzame neurologische aandoening. Ook de drie optredens in het Sportpaleis in september gaan niet door.

red

“Het spijt me dat ik jullie allemaal opnieuw moet teleurstellen”, zegt de zangeres in een persverklaring. “Ik werk heel hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tour kan erg zwaar zijn, zelfs als je je honderd procent voelt.”

Céline schrijft dat het tegenover haar fans niet eerlijk is om de shows uit te stellen en dat het haar hart breekt om de concerten te annuleren. “Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet opgeef... En ik kan niet wachten om jullie weer te zien.”

Eind vorig jaar raakte bekend dat de zangeres aan een zeldzame ziekte lijdt, het stiff-personsyndroom. Ze heeft last van spasmen en loopt moeilijker dan voorheen. Ook heeft de ziekte effect op haar stembanden.

Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met info over de terugbetaling.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER