Van 28 mei tot 1 juni kunnen studenten gaan blokken in het Felix Pakhuis dankzij studentenvereniging Wikings-NSK.© rr

Antwerpse studentenvereniging voorziet 120 studieplekken in Felix Pakhuis: “We geven niet alleen feestjes, maar helpen ook tijdens de examens”

Antwerpen -

Wikings-NSK, de studentenclub van de faculteit bedrijfswetenschappen en economie van UAntwerpen, biedt 120 studieplekken aan in het Felix Pakhuis waar studenten samen kunnen studeren. “Sommige studenten leren beter met wat sociale controle,” zegt Lorenz Streffer, vicevoorzitter van Wikings-NSK.

In het Felix Pakhuis zijn studenten welkom van zondag 28 mei tot en met donderdag 1 juni om te komen blokken. Er is plek voor 120 studenten en naast wifi kunnen studenten ook genieten van gratis fruit, snacks, smoothies, ontbijt en middageten. “We willen niet enkel de studenten doorheen het jaar plezieren met activiteiten en feestjes, maar we willen hen ook helpen tijdens de examens,” zegt Lorenz Streffer.

Het Felix Pakhuis opent de deuren van 8u in de ochtend tot middernacht. “We zijn zelf ook student en weten maar al te goed dat sommigen vroege vogels zijn en dat anderen weer meer productief in de avond worden,” vertelt Lorenz. Om gebruik te maken van deze plek, moeten studenten zich registreren via Study360, een initiatief van het Antwerpse studentenplatform Stan. (bekn)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners