’t Waait in ’t Park staat voor muziek, kinderpret en iets eten.© RR

Veertiende editie van ’t Waait in ’t Park voor de eerste maal georganiseerd door Waaiende Woorden

Boechout -

Het George van Raemdonckpark van Boechout is zondag voor de veertiende maal het decor voor ’t Waait in ’t Park. De vaste organisatoren doen dit voor de eerste keer onder de nieuwe vzw Waaiende Woorden.

Filip Spoelders

Zonder corona zou de familienamiddag aan zijn zestiende editie toe zijn, wat het een vaste waarde op de culturele kalender van Boechout maakt. “Vorig jaar waren we al terug opgestart na corona maar door het slechte weer voelt het dit jaar pas echt goed aan om er weer in te vliegen. Het slechte weer vorig jaar was trouwens de enige keer tijdens alle voorgaande edities”, geeft het organiserende Waaiende Woorden aan.

Het is de eerste maal dat ’t Waait in ’t Park onder deze vzw doorgaat. “Het evenement werd oorspronkelijk opgericht vanuit de cultuurraad. Maar de laatste jaren is er eigenlijk niemand meer bij van deze raad. Daarom hebben de mensen die het verder blijven doen het officiëler gemaakt met Waaiende Woorden.”

De oprichters van de vzw zijn voorzitter Jeff Van Ouytsel, Charlotte Remmele, Fara Deburchgrave, penningmeester Nele Proost, Ruth Vanhoutte en Dave Van Hecke. Ze blijven inzetten op de kenmerken van hun evenement.

Picknick, muziek en kinderpret

“’t Waait in ’t Park is een sociale activiteiten waarbij iedereen welkom is. We organiseren een picknick. Wie zich niet op voorhand heeft ingeschreven, kan met zijn eigen picknick naar het park komen. We hebben live optredens en er zijn veel activiteiten voor de kinderen met een onder andere Theater FroeFroe. Gastvrij Boechout en de Oekraïense gemeenschap die nu in onze gemeente verblijft, zorgen voor exotische hapjes.”

De picknick begint om 12 uur, de optredens met achtereenvolgens Evanina, de dansles van Flamenco Olé, Robbie Lewis & band en Soundpost starten om 13.30 uur. Kinderpret is er vanaf 14 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Boechout