Blokkende studenten kunnen terecht in de bibliotheek, het Huis van de Vrije Tijd en het Overkop-huis.© Karel Hemerijckx

Gemeente Willebroek richt studieruimte in voor blokkende studenten

Willebroek -

Gemeente Willebroek wil alle studenten, die nu middenin de blokperiode zitten, de kans geven om in alle rust te studeren. Daarom kunnen de blokkende studenten terecht in de bibliotheek, het Huis van de Vrije Tijd en het Overkop-huis.

LIDB

Gemeente Willebroek stelt drie locaties open voor blokkende studenten. In de Bib, het Huis van de Vrije Tijd en het Overkop-huis kunnen studenten terecht om geconcentreerd te studeren en tegelijkertijd de nodige spanning terug te vinden.

“Als gemeente hechten we veel waarde aan de ondersteuning van jongeren tijdens hun studie. Voor sommige jongeren is het niet evident om thuis een ruimte te vinden waar ze zich kunnen concentreren op hun studies. Onze drie bloklocaties bieden de ideale setting voor optimale studieprestaties en geven de jongeren de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. In de bibliotheek is een speciaal relaxhoekje waar je even kan ontspannen tussen het blokken door”, zegt schepen van Jeugd en Onderwijs Mina Koukas (Groen).

De bibliotheek is met uitzondering van zondag elke dag geopend tot 30 juni. In het Huis van de Vrije Tijd kunnen de studenten elke weekdag terecht tot 17 juni. Op zondagnamiddag blokken kan dan weer op 4 juni en 11 juni in het Overkop-huis. (lidb)

www.willebroek.be/studeren

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners