Ook dit jaar is er een zomerschool in Mol.© rr

Zomerschool Mol zoekt enthousiaste leerkrachten

Mol -

De zomerschool in Mol is nog op zoek naar een tiental enthousiaste leerkrachten die jonge kinderen van 7 tot 18 augustus een vliegende start bezorgen voor het komende schooljaar. Solliciteren kan tot en met 18 juni.

De zomerschool in Mol vindt plaats van 7 tot 18 augustus in KSOM Campus Rozenberg, voor de leerlingen telkens van 9 tot 16u, leerkrachten moeten van 8.30 tot 12.30u beschikbaar zijn. Leerlingen tussen 6 en 12 jaar die extra ondersteuning nodig hebben om hun vaardigheden verder te ontwikkelen, kunnen aan de zomerschool deelnemen.

De leerkrachten spelen een essentiële rol om een stimulerende omgeving te creëren waarin de leerlingen al lerend en spelend, kunnen groeien. De zomerschool is voor leerkrachten de ideale gelegenheid om samen met een team professionals hun pedagogische vaardigheden in te zetten en tegelijkertijd ervaring op te doen.

Als erkenning voor hun waardevolle bijdrage, ontvangen leerkrachten voor de zomerschool een onkostenvergoeding van 200 euro per week. Geïnteresseerden kunnen tot en met 18 juni solliciteren als leerkracht voor de zomerschool via zomerschool@gemeentemol.be. (mto )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners