De renners van de Heistse Pijl starten op zaterdag 3 juni weer aan het gemeentehuis in Vosselaar.© Bart Van den Langenbergh

Heistse Pijl gaat van start voor gemeentehuis

Vosselaar -

De wielerwedstrijd Heistse Pijl gaat op zaterdag 3 juni weer van start in Vosselaar. Bepaalde centrumstraten zijn die dag afgesloten voor het verkeer en in andere straten geldt een parkeerverbod.

De renners van de Heistse Pijl vertrekken op zaterdag 3 juni om 12.45u voor het gemeentehuis op Cingel in Vosselaar. Van daaruit fietsen ze via Bolk, Rijdtstraat en De Breem richting Heist-op-den-Berg. In De Nefstraat in Gierle (Lille) vindt de officiële start plaats. Wielerfans kunnen al om 10.30u naar het podium voor het gemeentehuis in Vosselaar komen voor de ploegvoorstelling.

Er zijn ook wel wat verkeersmaatregelen van toepassing. Zo zijn de Cingel, Onze-Lieve-Vrouwstraat, Schoolstraat (tussen Remi Lensplein en Konijnenbergpad), Remi Lensplein, Pastoor Woestenborghslaan, Tramstraat, Maurits Pottersstraat en de Antwerpsesteenweg (tussen de Nijverheidstraat en het kruispunt met Schoolstraat-Hofeinde) tussen 9u en 13u afgesloten voor het verkeer. Voertuigen van de organisatie, bussen van De Lijn en hulpdiensten mogen wel door. In heel wat straten geldt een parkeerverbod.

Kinderen kunnen op het Remi Lensplein een ritje maken op een kermismolen. Van 10u tot 12.30u kunnen leerlingen van de lagere school aan het kraampje van de Fietsbieb en Bike2School hun gespaarde bucks van Bike2School omwisselen. 20 bucks kunnen ingeruild worden voor een jeton voor een ritje op de kermismolen. Een kids-Kadoobon ter waarde van 2,5 euro kost 25 bucks. (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vosselaar