© Jan Van der Perre

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Het leek mij meer dan logisch om in Antwerpen-centrum te ondernemen”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Anthony Pieraerts (37).

Ellen Goris

“Ik ben Anthony, ik woon in Antwerpen en ik heb drie zaken op het Conscienceplein: BOHM & Berkel, Duplex en Dorothy. Waarom hier? Eerst en vooral is dit het mooiste plein van Antwerpen. De panden stonden leeg of waren onbenut. Ik vond het zonde om op dit plein geen horecazaak te hebben.”

“Al bijna heel mijn leven ben ik actief in de horeca. Vlak na school ben ik er meteen ingerold. Vervolgens werkte ik altijd in de hotelsector, was ik hoteldirecteur en vorig jaar besloot ik om zelfstandig ondernemer te worden. Dat was absoluut geen kinderdroom, maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb.”

“Ondertussen woon ik al 17 jaar in de stad, het leek mij meer dan logisch om in Antwerpen-centrum te ondernemen en niet ergens anders. De drie zaken staan naast elkaar en zijn heel divers. BOHM & Berkel was er als eerste en is meer een bistro. Bij Duplex moet je zijn voor een cocktail of een wijntje. Dorothy is wat meer tearoom en ging open in januari.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Allemaal Antwerpen