André Hazes, Monique Westenberg en hun kindje Dré.© vijf

André Hazes over zijn relatie met Monique: “We doen het op onze manier en dat gaat prima”

Na een woelige periode in zijn leven lijkt het alsof André Hazes eindelijk rust heeft gevonden. Ook zijn relatie met Monique zit na meerdere break-ups helemaal goed. “We doen het op onze manier, en dat gaat prima”, vertelt hij op Radio 2.

emke

De Nederlandse zanger was te gast in de studio bij Peter Van de Veire en Kim Van Oncen in hun ochtendprogramma Goeiemorgen morgen. “Het gaat heel goed met mij. Ik heb eindelijk mijn batterij helemaal opnieuw kunnen opladen. ik ben een nieuwe versie van mezelf”, vertelt hij.

Wanneer de presentators vragen over zijn relatie met Monique zegt hij dat zijn leven en zijn relatie stabieler dan ooit zijn. “ Ik vind haar ongelofelijk sterk dat na alles wat ze heeft meegemaakt ons gezin nog steeds boven alles zet. Ze heeft me altijd gesteund, ondanks wat ik allemaal heb gedaan en daar ben ik haar nog elke dag dankbaar voor.”

De twee hebben samen een zoontje en waren al eens verloofd, maar ze gingen meermaals uit elkaar. Eerder dit jaar bevestigde Hazes dat de twee opnieuw samen zijn, op hun manier. “Ik woon in mijn eigen huis en zij woont met Dré (hun kindje, red.) in een ander huis. Ik ben twee dagen in de week bij hen, maar tussendoor breng ik mijn zoon ook naar school en ik slaap er soms. Die manier werkt op dit moment het beste voor ons.” De zanger voegt daaraan toe dat het de bedoeling is om ooit terug permanent samen te wonen.

Documentaire

Hazes heeft een woelige periode achter de rug en maakte daar samen met een Vlaamse regisseur een documentaire over. Hij vertelt daar openhartig over hoe hij moest vechten voor zijn leven door zijn overmatig drank- en drugsgebruik. Ondertussen is de zanger al twee jaar clean. “Het waren al de twee beste jaren van mijn leven. Als ik naar de beelden kijk uit de documentaire voelt het alsof ik naar iemand anders kijk en niet naar mezelf.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER