Average Rob bijna van de baan gereden door agent in burger, maar krijgt wel zelf boete: “Toch niet normaal?!”

Average Rob is woensdagvoormiddag bijna van de baan gereden toen hij een fietstocht aan het maken was. De Youtuber reed op de weg omdat het fietspad naar eigen zeggen levensgevaarlijk is, maar dat kon een agent in burger duidelijk niet smaken. “Ik gaf hem de vinger waardoor hij zijn sirenes opzette en mij een boete gaf”, klinkt het.

“Hey federale politie is het normaal dat een agent in burger mij daarnet in tegengestelde richting van de baan heeft proberen rijden omdat ik niet op het fietspad reed?”, begint Robert Van Impe Twitter.

De 31-jarige content creator is niet goed van wat er woensdagochtend allemaal gebeurd is. Hij deelt op het medium ook nog een stukje uit de conversatie die hij met de agent had. Daarin quoteert hij dat de politieman heeft gezegd dat hij hem niet van de baan had gereden als hij op het fietspad had gefietst. “Het lijkt met gewoon onverantwoord om als agent iemand van de baan te proberen rijden om een punt te maken. En dat dan nog in tegengestelde richting”, klinkt het verontwaardigd. 

BEKIJK OOK. Fietser filmt hoe roekeloze bestuurder hem meermaals van de baan wil rijden: “Idioot!”

Onbeschofte bestuurder geeft fietser de volle laag en komt ermee weg

(tica)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER