Lapierre opende een winkel-in-de-winkel bij Fietsen Wildiers in Geel.© RR

Frans fietsenmerk opent flagshipstore bij Wildiers

Geel -

Lapierre is een Frans fietsenmerk dat onder meer de tweewielers levert voor de wielerploeg FDJ Groupama. Het bedrijf opent nu een nieuwe ‘flagshipstore’ in de fietsenwinkel van Wildiers in Geel.

Fietsen Wildiers met hoofdzetel in Kapellen is met zijn zeventien (e-)bike centers sinds 2021 een van de belangrijkste verdelers van de Franse sportfietsen van Lapierre in ons land. Een nieuwe blikvanger in die samenwerking is de opening van een zogenaamde flagshipstore bij Fietsen Wildiers in de Nieuwstraat in Geel. Het gaat om een winkel-in-de-winkel-concept, met een flink aanbod in mountainbikes, race- en gravelfietsen.

© RR

“We zijn heel blij dat we met de opening van deze flagshipstore een nieuw hoodstuk kunnen schrijven aan ons Belgisch groeiverhaal. Fietsen Wildiers is voor ons de ideale partner om dit te realiseren. Niet alleen heeft de Wildiersgroep een zeer sterke lokale consumentenbasis, hij bezit een belangrijk marktaandeel in het e-bike segment en net als ons grote ambities in het sportsegment. Het was dan ook een logische keuze”, zegt Cyril Solbach, sales & marketing verantwoordelijke van Lapierre.

Lapierre hoopt dat de recente prestaties van onder meer kopman Thibaut Pinot van FDJ Groupama in de Giro d’Italia het merk nog wat meer uitstraling geeft. (ho)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners