Deca Danst is het feestje dat losbarst na het na-Tourcriterium in Herentals.© RR

Dj’s bouwen feestje na wielerfeest

Herentals -

Nadat de renners tijdens het na-Tourcriterium van Herentals Fietst & Feest op donderdag 27 juli over de streep zijn gekomen, barst op de Grote Markt de afterparty Deca Danst los. Daar zorgen vier ervaren dj’s voor.

Zodra de prijsuitreiking van het Herentalse na-Tourcriterium achter de rug is, maakt het wielerpodium plaats voor draaitafels en danst het publiek de eerste nacht van het tweedaagse zomerevent in. De platenruiters van dienst op 27 juli zijn op eigen verzoek mee gekozen door sponsor Deca Packaging Group. “Samen hebben we dit jaar bewust iets meer out of the box gedacht, met meer aandacht voor variatie. Het resultaat is een evenwichtige mix van genres en een combinatie van regionaal en nationaal talent”, zegt Kristof Van Mensel van Herentals Fietst & Feest.

De eerste twee namen hebben als radio-dj’s landelijke naamsbekendheid: Dimitri Wouters is een klinkende naam bij Qmusic, terwijl Nadiem Shah een van de bezielers is van de dj-cultuur van Stubru. “Maar ook de twee volgende dj’s weten hoe ze een publiek in beweging moeten krijgen. Discohead is het nieuwe project van een ervaren dj uit Noorderwijk-Morkhoven, terwijl BEX als geboren en getogen Herentalsenaar gewoon thuis op onze Grote Markt speelt.”

De toegang is als vanouds gratis. (ho)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Herentals