Influencer An-Katrien Casselman gaat in ‘Miljoenenhuizen’ op zoek naar woning met twee dressings: “Ik heb zeker het dubbele nodig”

In het nieuwste vastgoedprogramma ‘Miljoenenhuizen’, dat uitgezonden wordt op VTM, gaat content creator An-Katrien Casselman, op zoek naar een woonst met een walk-in closet. Het liefste van al zou ze zelfs graag twee dressings hebben.

Louis Lambrechts

An-Katrien Casselman is een voltijdse content creator/influencer. Ze raakte bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het realityprogramma ‘Pink Ambition’ op het toenmalige Vijf TV in 2016. An-Katrien heeft in totaal bijna 300.000 volgers op Tiktok en Instagram.

In ‘Miljoenenhuizen’ is ze samen met vastgoedmakelaar Arthur Rodenburgh een zoektocht gestart naar een woning met een grote inloopkast waar ze haar indrukwekkende verzameling kleren in kwijt kan. “Wat ik krijg voor mijn werk en mijn privé-kleren moeten in de dressing passen. Ik moet een overzicht hebben”, verantwoordt de West-Vlaamse die in Antwerpen woont zich.

Arthur laat haar een woning zien met een dressing van maar liefst tien meter aan ingemaakte kasten. “Voor mijn man Dries is dit groot genoeg, maar voor mij niet. Ik heb zeker het dubbele nodig”, klinkt het bij An-Katrien.

LEES OOK. Myla (4) is de populairste Antwerpse kleuter op TikTok, dankzij haar West-Vlaamse uitspraken

‘Miljoenenhuizen’, donderdag om 20u35 bij VTM.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER