© rr

Acht ondernemingen gaan over de kop

Kempen -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft eerder deze week acht faillissementen uitgesproken. Zo is op de Oostmalsesteenweg in Rijkevorsel de cv Invesmo failliet na dagvaarding. De onderneming werkte met vastgoed. Ook de Nederlandse zaakvoerder is failliet.

De advocaten De Chaffoy, Plessers en De Lepeleire treden op als curatoren. Op de Rijkevorselseweg in Beerse heeft schrijnwerker Brent Cools de boeken neergelegd. Wim Nysmans treedt op als curator. De bv On Top Dakdekkers voerde dakwerkzaamheden uit. De zaak was gevestigd op de Nieuwe Baan in Laakdal, de curator is Geert Naulaerts.

Mike Bauweleers, Hanestraatje in Herselt, was gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden. De man werd gedagvaard, de curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunter Peeters. Franciscus Ijpelaar, Brugstraat in Turnhout, tekende voor lijmwerken. De boeken werden neergelegd, de curator is Ronny Ceusters.

Wim Nysmans is de curator van Murat Aksoy. Deze tegelzetter uit de Langenberg in Wortel (Hoogstraten) legde zelf de boeken neer. Ten slotte treedt Ben De Groof op als curator in de faling van de bv Ege, een eetgelegenheid op de Grote Markt in Turnhout. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners