Angelina in de stad opzoek naar edelstenen.© Jan Van der Perre

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Je zou mij hoogsensitief kunnen noemen”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Angelina Pelgrims.

Ellen Goris

“Mijn naam is Angelina maar iedereen noemt mij Angelique. Ik heb ook nog andere roepnamen. Ik reageer altijd wel even.”

“Voor de rest ben ik een heel alternatief persoon. Mijn grootmoeder was ook al zo. Ik denk dat ik het van haar overgenomen heb. Ik heb altijd zo geleefd. Denk dan bijvoorbeeld aan koken met bepaalde kruiden, een grote interesse voor edelstenen en een aparte levenswijze. Het heeft veel met spiritualiteit te maken, je zou mij hoogsensitief kunnen noemen.”

“Ik kan heel veel zien, ruiken en voelen. Soms krijg ik bizarre dromen die ik niet meteen kan plaatsen. Nadien snap ik dan vaak wat met die droom werd bedoeld. Een waarschuwing zal ik het niet noemen maar intuïtief voel ik dan iets aan. Of ’s morgens bijvoorbeeld als ik opsta, kan ik aan iemand denken, en op dat moment gaat de telefoon en is dat die persoon. Ik voel ook dingen aan bij anderen maar daar moet ik voorzichtig mee zijn, niet iedereen wil dat horen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Allemaal Antwerpen