Antwerp-coach zorgt voor ludiek moment bij Nederlandse voetbalcommentator: “En toen zat Mark van Bommel ineens naast me”

Dat Mark van Bommel begaan is met de voetbalcarrières van zijn twee zonen, wisten we al. De Antwerp-trainer is wel vaker toeschouwer bij de wedstrijden van MVV Maastricht, waar Thomas (20) en Ruben (18) van Bommel spelen. Dinsdag ging papa Van Bommel zich tijdens NAC Breda – MVV zelfs even ‘bemoeien’ bij de aanwezige voetbalcommentator. En dat leverde een ludiek videofragmentje op.

tsfn

LEES OOK. Halve Eredivisie wil de zoon van Van Bommel, dus waarom zou Antwerp dan gewoon niet toeslaan?

MVV Maastricht maakt kans op promotie naar de Nederlandse Eredivisie. In de eerste ronde van de play-offs verloor het de heenmatch op bezoek bij NAC Breda met 1-0. In het begin van de wedstrijd werd Ruben van Bommel tegen de grond gewerkt in een duel. Geen al te opvallende gebeurtenis, maar in de achtergrond hoor je iemand vragen naar een herhaling van die fase.

Het bleek Mark van Bommel te zijn, die even van zijn plaats was gekomen om de fase van naderbij te beschouwen bij de commentator met dienst. “Papa komt ook even kijken wat daar precies gebeurde”, becommentarieerde Martijn van Zijtveld, de verslaggever in kwestie, gevat. “Als je een VAR hebt, krijg je een rode kaart”, hoor je Van Bommel nog zeggen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een grappig moment dus, en Van Zijtveld zelf kon er ook mee lachen. “En toen zat gisteren ineens Mark van Bommel midden in m’n live-verslag naast me”, schreef de commentator van ESPN op Twitter. “Voor alle mensen die er over vallen: volgens mij bedoelde hij het redelijk ludiek, en ik had er geen last van. Wel, ga ik binnenkort als verrassing ook ineens naast hem in de dug-out zitten”, sloot Van Zijtveld af met een knipoog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Thomas van Bommel, zoon van Antwerp-coach Mark, kiest voor nieuwe uitdaging in Belgisch tweede klasse