© bfm

Werken op E34 Zoersel in nacht van 30 op 31 mei

Zoersel -

Tijdens de nacht van dinsdag 30 op woensdag 31 mei vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) het wegdek van de E34 in de richting van Antwerpen, ter hoogte van het op- en afrittencomplex Zoersel (20) en Beerse (22).

Het verkeer op de E34 rijdt ter hoogte van de werfzones over één rijstrook. In Zoersel is de oprit richting Antwerpen die nacht dicht.

Het wegdek van de E34 richting Antwerpen is op twee locaties, ter hoogte van de complexen Zoersel en Beerse, aan herstelling toe. AWV vernieuwt daarom de toplaag asfalt op beide locaties.

Beide herstellingen vinden plaats tijdens de nacht van dinsdag 30 op woensdag 31 mei, van 20u tot 6u. Voor de ingreep aan het complex Beerse wordt het verkeer op de linkerrijstrook gezet. De rechterrijstrook en pechstrook zijn afgesloten.

Ter hoogte van op- en afrittencomplex Zoersel passeert het verkeer over de pechstrook en invoegstrook. Oprit Zoersel (20) richting Antwerpen is dan afgesloten. Om naar Antwerpen te rijden, volgt het verkeer via de N14 een omleiding naar de oprit Massenhoven (19) van de E313.

Bij slecht weer kan de planning nog wijzigen.

 kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners