Miljonair Peter Gillis heeft nieuwe vriendin: “Zo’n andere wereld, alleen maar luxe”

Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis (61) heeft een nieuwe relatie. Dat heeft hij bekendgemaakt in een persbericht, enkele maanden na de pijnlijke breuk met zijn ex. “Wat goed zit, gaat snel.”

adbBron: Privé, Telegraaf

In februari deelde de miljonair nog mee dat zijn relatie met Nicol Kremers voorbij was. Ze waren vijf jaar samen geweest en ze was te zien in de eerste negen seizoenen van zijn realityreeks Familie Gillis: Massa is Kassa. Peter Gillis werd eind vorig jaar verdacht van partnergeweld; volgens het Openbaar Ministerie zou hij Kremers onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. Maar de breuk zou niets te maken gehad hebben met de rechtszaak, klonk het toen, en ze zouden vriendschappelijk uiteen gegaan zijn. Al vertelt de zakenman aan het blad Privé dat Nicol “van het ene op het andere moment verdwenen was, zelfs zonder haar spullen mee te nemen” en dat hij een maand of twee “door een heel diep dal” ging.

LEES OOK. Hele rist inbreuken vastgesteld in Vakantiepark Hengelhoef van Peter Gillis: heel wat tekortkomingen in appartementen en supermarkten

Volgens een woordvoerder staat Gillis “na het verwerken van zijn vorige relatie” nu weer open voor de liefde. De Nederlander maakt bekend dat hij al een paar maanden een nieuwe relatie heeft, met Wendy van Hout.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gillis leerde zijn nieuwe vriendin in april kennen in een van zijn vakantieparken in België: tijdens het openingsweekend van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel raakten ze aan de praat op het terras, “waarna ze een kopje koffie hebben gedronken”. Van Hout “was op zoek naar een jaarplaats om gezellige uitstapjes met haar kinderen te maken” en stuurde kort na hun ontmoeting een berichtje naar hem. “Ik dacht echt: Hij is de baas, misschien kan ik wat korting bij hem regelen”, zegt ze in De Telegraaf. Het werd wat meer.

“We hadden eigenlijk direct een bijzondere klik”, zegt Gillis. Ze hebben “dezelfde humor en veel gemeenschappelijke interesses, zoals het ondernemerschap, handel, campings en reizen met de camper”.

Vijf kinderen

Na een verleden op kermissen, met eigen kledingzaken en een tattooshop, heeft Wendy van Hout nu een modewebshop die ze via Tiktok promoot. “Wendy vindt het belangrijk om financieel onafhankelijk te zijn en niet haar hand op te houden.”

De Nederlandse vrouw heeft vijf kinderen uit drie relaties. “De oudste twee (19 en 17 jaar) wonen en studeren in Frankrijk en komen haar regelmatig opzoeken in Nederland. Haar drie jongste zoons (11, 9 en 4 jaar) ziet Wendy frequent, hiermee heeft ze vrije omgangsregeling.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het koppel zou van plan zijn om “op niet al te lange termijn” te gaan samenwonen in de nieuwe miljoenenvilla van Peter Gillis in Neerpelt. Van Hout noemt dat “zo’n andere wereld dan waar ik vandaan kom” en “bizar”. “Het is alleen maar luxe wat ik zie”, zegt ze in De Telegraaf. “Peter heeft een prachtig huis, ik denk dat er heel wat vrouwen zouden willen wonen. En ik heb het voorrecht dat ik verliefd ben geworden op Peter en dat ik daar mag verblijven.”

“Wat goed zit, gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie”, zegt Gillis. “Ook al heb ik Wendy pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Ik heb dan ook zin in onze toekomst samen!”, schrijft de ondernemer op Instagram.

Zijn nieuwe vriendin is te zien in het tiende seizoen van de docusoap Familie Gillis: Massa is Kassa, dat net dinsdagavond op de Nederlandse tv is begonnen.

© Peter Gillis

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER