Voorzitter Paul Peeters en algemeen directeur Bart Moonen van Group Victor Peeters met de Voka Lokaal-award.© RR

Group Victor Peeters geselecteerd voor Prijs Ondernemen

Herentals -

Het industriële reinigingsbedrijf Group Victor Peeters uit Herentals heeft de Voka Lokaal-award Kempen West gewonnen. De firma met de bekende groene voertuigen telt maar liefst duizend werknemers.

Ieder van de negen regio’s van Voka Kamer van Koophandel Kempen-Mechelen draagt de komende weken een genomineerde voor de jaarlijkse Prijs Ondernemen voor, die in september wordt toegekend. Voka Lokaal-afdeling Kempen West gaf de Voka Lokaal-award dit jaar aan Group Victor Peeters, die zijn hoofdzetel heeft naast het kanaal op de grens van Herentals met Sint-Jozef-Olen (Olen).

“Bij onze start eind jaren zestig lag de focus op het reinigen van riolering. Dat doen we nog altijd, maar het merendeel van onze werknemers is toch bezig met de industriële reiniging. Daarmee zijn we vooral in de Antwerpse haven actief”, zegt voorzitter Paul Peeters van het Herentalse bedrijf.

Daarnaast heeft de groep ook een eigen schildersbedrijf voor pijpleidingen en tankinstallaties, naast twee eigen uitzendkantoren en een bedrijf dat zelf de kenmerkende (licht)groene reinigingsvrachtwagens bouwt. Samen zijn die goed voor duizend werknemers. De groep is wel continu op zoek naar nieuwe werkkrachten. (ho)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Herentals