Het strijkorkest De Turnhoutse Snaar.© RR

De Turnhoutse Snaar geeft aperitiefconcert in Sint-Quirinuskerk

Vlimmeren, Turnhout -

De culturele organisatie Link 2340 pakt op pinkstermaandag 29 mei uit met een aperitiefconcert in de Sint-Quirinuskerk in Vlimmeren (Beerse). Het strijkorkest De Turnhoutse Snaar geeft om 11u een optreden in de kerk.

Strijkorkest De Turnhoutse Snaar brengt op pinkstermaandag van 11u tot 12.30u een aantal klassieke werken van onder meer Beethoven, Sibelius, Tsjaikovski en ook bekende filmmuziek. Na het concert kunnen de aanwezigen nog napraten bij een gratis drankje in het lokaal van brassband De Kempengalm naast de kerk.

“De Turnhoutse Snaar is een strijkorkest bestaande uit violen, altviolen, cello’s en contrabas. Het ensemble brengt steeds een gevarieerd programma van klassieke muziek waarbij sommige werken ook bij het bredere publiek bekend in de oren klinken”, luidt het bij Link 2340. “Het orkest werd in 2001 opgericht door enkele enthousiaste amateurmusici uit Turnhout en de nabije omgeving. De artistieke leiding is in handen van professioneel violiste Eva Vermeeren. Zij is afkomstig uit Turnhout en woont in Vlimmeren.”

 Een toegangsticket voor het aperitiefconcert kost 15 euro. (bvdl) 

www.vaartwebshop.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Beerse