© ATV

Sfinks Mixed bouwt in juli een feestje met Bart Peeters & De Ideale Mannen

Boechout -

De weide aan het Molenveld van Boechout is nog maar net bekomen van een stevige Sfinks Mundial of de organisatoren van het festival kondigen al de eerste namen voor Sfinks Mixed aan. Zo komt Bart Peeters optreden in de gemeente waar hij opgroeide.

Filip Spoelders

Met meer dan 28.000 bezoekers op Hemelvaartsdag kende Sfinks Mundial een topeditie. De festivalgangers kwamen tegenover vorige jaren vroeger naar de weide tot zo goed als ieder plekje er was benomen. De ideale aanzet naar het vierdaagse Sfinks Mixed van 27 tot en met 30 juli. Om zo lang mogelijk in de sfeer te blijven tot die tijd, heeft de organisatie nu al de eerste namen bekendgemaakt.

Zonder meer een publiekstrekker wordt Bart Peeters & De Ideale Mannen. Verder brengen diverse muzikanten weer muziek van over de hele wereld naar Boechout. Naast Jamaicaanse reggae van Tanya Stephens, Spaanse muziek van Alba Carmona en Napolitaanse klanken door Suonno D’Ajere, kan je luisteren naar de Nigeriaanse Queen of Afropop Yemi Alade en het feel-good ritme uit Malawi van de Madalitso Band. Het zijn nog maar enkele van de optredens die de toeschouwers midden in de zomer mogen verwachten.

LEES OOK. IN BEELD. Overrompeling op Molenveld voor Sfinks Mundial

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Sfinks