Dansers Dancarta trekken drie keer volle zaal voor grote dansshow Fata Morgana.© Elke Lamens

Zo’n vijfhonderd dansers groot en klein bekoren ruim tweeduizend toeschouwers op Dancarta’s Fata Morgana dansshow

Dansschool Dancarta kan terugblikken op een betoverend weekend waarin bijna vijfhonderd dansers groot en klein ruim tweeduizend toeschouwers verwenden met een ‘Fata Morgana’. De dansshow kon meer dan bekoren en het mooie weer nodigde uit om gezellig na te kaarten op het terras.

De locatie, het Jaiselings Royal Palace in Wernhout net over de grens, was op zich al betoverend. Het voormalige klooster dat werd omgebouwd tot evenementenlocatie was de ideale setting voor de dansshow Fata Morgana van Dancarta.

Groot en klein danst op het podium in Jaiselings Royal Palace voor een bomvolle zaal.© Elke Lamens

Gelukkig voor de toeschouwers bleek het geen fata morgana, maar gaven alle bijna vijfhonderd dansers groot en klein het beste van zichzelf. Van kleuter tot diverse demoteams wisten nu eens de harten te stelen, dan weer te verbluffen.

Heel wat danstalent werd getoond tijdens Fata Morgana.© Dancarta

Heel wat danstalent werd getoond tijdens Fata Morgana.© Elke Lamens

“We zijn heel trots op ons team danscoaches die de choreografieën in elkaar boksten. We kregen heel wat positieve reacties op het stevige niveau van de optredens. Het was een betoverend weekend en we zijn heel tevreden dat we meer dan tweeduizend toeschouwers mochten verwelkomen. Dat is toch een record, want nooit eerder zaten we op zo’n grote locatie”, stellen Maya Quirijnen en Sarah Van de Velde.

 (ella)

www.dancarta.be

Het team danscoaches van Dancarta opende de dansshow.© Dancarta

Het gezellige terras op het uitgestrekte domein.© Dancarta

Heel wat danstalent werd getoond tijdens Fata Morgana.© Elke Lamens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners