© PDC

Dimitri Van den Bergh met achtste finale beste Belg op Players Championship darts in Leicester

Met een achtste finale was Dimitri Van den Bergh (PDC-10) zondag in Leicester de beste Belgische darter in het twaalfde toernooi van het Players Championship.

Bron: BELGA

De 28-jarige Antwerpenaar versloeg de Nederlander Geert Nentjes (PDC-108) met 6-4, de Canadees Matt Campbell (PDC-60) met 6-4 en de Nederlander Jermaine Wattimena (PDC-47) met 6-5, maar moest dan met 6-4 zijn meerdere erkennen in de Engelsman Dave Chisnall (PDC-13).

Mike De Decker (PDC-48), zaterdag verliezend finalist van het Players Championship 11, moest deze keer in de zestiende finales met 6-4 het hoofd buigen voor de Duitser Pascal Rupprecht (PDC-113). Ook voor Kim Huybrechts werd de derde ronde het eindstation. ‘The Hurricane’ (PDC-30) kreeg een 6-1 nederlaag aangesmeerd van Jonny Clayton (PDC-7). Die Welshman zou later het toernooi winnen door de Engelsman Josh Rock (PDC-29) in de finale met 8-5 te verslaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mario Vandenbogaerde (PDC-73), Brian Raman (PDC-82), Robby Knops (PDC-130) en Ronny Huybrechts (PDC-138) moesten afhaken in de eerste ronde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Darts