Korpschef Filip Van Steenbergen wil een beter zicht krijgen op de kwaliteit van de dienstverlening.© PZ KASTZE

Politiezone KASTZE wil feedback van burger over dienstverlening: “Alleen zo kunnen we de kwaliteit écht verbeteren”

Kampenhout/Steenokkerzeel/Zemst -

De politiezone KASTZE (Kampenhout, Steenokkerzeel, Zemst) stelt op de nieuwe website een feedbackformulier open waarin burgers kunnen aangeven wat ze van de dienstverlening vinden. Met de nieuwe inzichten die hieruit voortkomen, gaat de polite aan de slag. “We willen van elk contactmoment met onze politiezone een zo aangenaam mogelijke ervaring maken.”

Dimitri Berlanger

De politiezone wil haar dienstverlening constant bijschaven en verbeteren. Alleen kan het korps zichzelf en de kwaliteit van haar politiezorg niet objectief genoeg beoordelen, luidt het.

“We vinden het belangrijk om beter zicht te krijgen op de kwaliteit van onze dienstverlening”, zegt korpschef Filip Van Steenbergen. “Onze politiemensen geven elke dag het beste van zichzelf, maar om objectief en kritisch onszelf en onze aanpak te kunnen analyseren, bekijken we dit graag eens door een andere bril: die van de burger.”

Sowieso respons

Dankzij een digitaal formulier op deze nieuwe website kan iedereen, die in contact komt met de politiezone, feedback achterlaten. Hiermee gaat de zone aan de slag om haar professionele aanpak bij te schaven waar dat mogelijk is. “Zowel positieve als minder positieve feedback is welkom. Wij zijn zelfs vragende partij voor het ontvangen van feedback. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening écht verbeteren. Iedere melder mag van ons ook respons verwachten over wat we met zijn of haar input hebben gedaan”, besluit Van Steenbergen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners