Veronique Van Asch en Steven Goegebeur, de ene maakt keramiek, de andere schilderijen.© rr

Keramiste Veronique Van Asch exposeert samen met comedian Steven Goegebeur

Ranst -

Keramiste Veronique Van Asch uit Ranst gaat van 9 tot en met 15 juni samen exposeren met comedian Steven Goegebeur in galerij Conscience20 in Antwerpen.

Na een paar buitenlandse exposities zoals in Italië en Spanje blijft Veronique ditmaal dichter bij huis. Ze gaat nu samen met Steven Goegebeur uit Heist-op-den-Berg exposeren in de galerij Consciense20 in Antwerpen.

“Ik heb Steven leren kennen via het ATV-programma ‘In de buurt’ waarvoor hij in mijn atelier een reportage is komen maken. Hij is vooral stand-up comedian, maar is sinds corona ook gestart met schilderen. Na onze geslaagde tentoonstelling in 2021, vonden we het leuk om het dit jaar nog eens te herhalen.”

Veronique Van Asch maakt beelden, juwelen, binnenhuisdecoratie en staat bekend van haar keramiekworkshops voor volwassenen en kinderen. Ze maakt onder meer zeer herkenbare, grappige vrouwenfiguurtjes in keramiek met grote haakneuzen. Haar beeldjes in ouderwetse badkleding zijn heel bekend.

De exporuimte bevindt zich op het Conscienceplein, in het midden van het oude stadscentrum. De buurt is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren met de auto kan in één van de publieke parkeergarages in de omtrek, zoals bijvoorbeeld parking Brabo of parking Grote Markt.

www.veroniquevanasch.be

https://www.stevengoegebeur.be/

 kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners