© rr

Boekhouder en dakwerker leggen boeken neer

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft eerder deze week tien Kempense ondernemingen of ondernemers failliet verklaard. Zo valt aan de Rubensstraat in Turnhout het doek over de nv Immo SY, de onderneming tekende voor het ontwikkelen van bouwprojecten.

De faling werd uitgesproken na het neerleggen van de boeken. De bv Pré des Moutons, uitbater van een kampeerterrein, was op hetzelfde adres gevestigd. Geert Naulaerts treedt in beide dossiers op als curator. Nog in Turnhout is het boekhoudkantoor Objectiv Experts failliet na dagvaarding. De zaak was gevestigd in de Lodewijk De Koninkstraat. De curator is Benny Backx.

De bv 2offer, was een detailhandel met zetel op de Herentalse Steenweg in Grobbendonk. De boeken werden neergelegd, de curator is An Notelteirs. Ook Luc Seeuws, Kleine Gammel in Rijkevorsel, legde de boeken neer. De man voerde chapewerken uit. De curator is Ronny Ceusters.

Olivier Van Beeck uit Bonheiden was zaakvoerder van de eerder failliet verklaarde voc Bannedit uit Herentals. De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen. De bv ATC Solutions, Logen in Geel, was gespecialiseerd in dakwerkzaamheden. De onderneming werd gedagvaard. De curatoren zijn Noël Devos en Bram Vangeel.

In de Leistraat in Lichtaart (Kasterlee) is na dagvaarding de bv Matho Interieur failliet. Er werden onder meer eet- en zitkamers geproduceerd. De curator is Bart Mannaert. Ken Elisabeth Heylen, Oud-Strijdersstraat in Westerlo was actief in de menselijke gezondheidszorg. Het faillissement volgde na dagvaarding. De curatoren van Jacques Arnauts-Smeets en Gunter Peeters.

En langs de Steenweg op Ravels in Oud-Turnhout is thuisbezorger Vilceanu Mihai Vergil failliet na dagvaarding. Wim Nysmans treedt op als curator.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners