© JEFFREY GAENS

You’ll never walk alone: Roze Mars rukt live uit, eind deze maand kan je samen gaan wandelen voor Pink Ribbon 

Sportievelingen wisten het al, maar de maand mei staat in het teken van de Roze Mars. 31 dagen lang sturen sympathisanten borstkanker wandelen, door zich letterlijk de kilometers van het lijf te wandelen. Alleen of in groep: aan jou de keuze. Maar om het einde van de actie kracht bij te zetten organiseren Maasmechelen Village, Wandelsport Vlaanderen en Pink Ribbon de allereerste Walk for Pink Ribbon op 29 mei.

Camille Van Puymbroeck

Wat de Walk for Pink Ribbon zo speciaal maakt? Je ontdekt samen met het hele gezin én de andere deelnemers het mooiste van wat het Nationaal Park Hoge Kempen te bieden heeft. Je kan de hele dag starten aan één van de drie voorgestelde parcours, die respectievelijk 3,6 kilometer, 5,4 kilometer en 9,5 kilometer lang zijn. Voor ieder niveau wat wils dus. Goed nieuws ook voor wandelaars die wel van een beetje shoppingplezier houden, want je kan die pinkstermaandag voor of na het wandelen ook terecht in het outlet shoppingcentrum Maasmechelen Village.

20 wandelingen

LEES OOK:

Heb je al plannen voor pinkstermaandag of wandel je liever in je eentje, dan zijn er gelukkig nog genoeg andere manieren om deel te nemen aan de Roze Mars. Wandelknooppunt selecteerde bijvoorbeeld 20 onvergetelijke wandelroutes in het kader van de actie, waarvan er altijd wel eentje bij jou in de buurt ligt. Wandelschoenen aan en gaan dus.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle