Seniorennamiddag in Zandhoven, volgende week woensdag.© gemeente zandhoven

“Ook jongere senioren vanaf 55 jaar zeker welkom op onze seniorennamiddag”

Zandhoven -

De Populier in Zandhoven vormt woensdag 24 mei opnieuw het decor voor de jaarlijkse eniorennamiddag van lokaal bestuur en AGB Zandhoven. Alle 55-plussers zijn dan welkom voor een babbel, gratis drank en de traditionele belegde boterhammen. Het geheel wordt opgeluisterd met live muziek door Amuzant.

“We werken voor deze seniorennamiddag al jaren goed samen met de okra’s en seniorenbonden van onze vijf deelgemeenten,” zegt Rudy Willems (CD&V) die als schepen in Zandhoven bevoegd is voor senioren. “Die mensen bereiken we dus sowieso. Maar we zouden ook graag de 55-plussers die géén lid zijn van deze verenigingen meer betrekken. Want ook zij zijn heel erg welkom.”

Deze seniorennamiddag is een unieke kans om nieuwe mensen te leren kennen. “Je ontmoet leeftijdsgenoten en ontdekt gemeenschappelijke interesses. Zo zijn al echte vriendschappen ontstaan”, zegt schepen Willems. “Bij ‘senioren’ denken ze al snel aan de groep van iets langer gepensioneerden. Maar dat is zeker niet het geval. Als je 55 wordt, ben je senior én van harte welkom op onze gezellige namiddag.”

De seniorennamiddag is ook een mooie kans om kennis te maken met de seniorenbond van elke deelgemeente. “Het is zeker fijn als de okra’s tijdens deze seniorennamiddag nieuwe leden mogen verwelkomen,” besluit Rudy Willems.

Waar? De Populier, Populierenhoeve 22

Wanneer? Woensdag 24 mei van 14 tot 18 uur.

Inschrijven? De toegang is gratis, inschrijven is wel verplicht en kan bij de dienst Onthaal van het gemeentehuis: 03-410.16.20 of info@zandhoven.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners