© BELGA

Beerschot neemt afscheid van vijf spelers en praat met Dante Rigo over verlengd verblijf

Het einde van het seizoen betekent voor vijf spelers van Beerschot ook het einde van hun passage bij de club. Het stamnummer 13 laat via een bericht op de eigen webstek weten dat onder meer Frédéric Frans en Léo Seydoux volgend jaar niet meer op het Kiel voetballen.

havg

“Léo Seydoux, Abraham Okyere, Frédéric Frans, Nicksoen Gomis en Ilias Moutha-Sebtaoui worden bedankt voor bewezen diensten”, aldus Beerschot. Seydoux werd gehuurd van Westerlo en keert dus terug naar het Kuipje. Frans had vorige week in onze podcast ‘Dave & Patje’ al aangekondigd dat hij tegen Lierse zijn laatste wedstrijd voor Beerschot zou spelen. Hij kreeg afgelopen zaterdag een staande ovatie van Beerschot- én Liersefans bij zijn applausvervanging. “Met de verdediger is Beerschot wel nog in gesprek over een verlengd verblijf in een andere rol.”

LEES OOK. Frédéric Frans neemt afscheid onder luid applaus van Beerschot én Lierse: “Ik had voor vandaag 50 tickets nodig”

Verder laten de Mannekes weten dat ze met Dante Rigo, wiens contract dit seizoen afloopt, aan het praten zijn over een verlengd verblijf. “Daar zal in de komende weken meer duidelijkheid rond komen.”

“Beerschot wil alle afscheidnemende spelers bedanken voor hun inzet en professionalisme en hen veel succes wensen in hun verdere carrière”, klonk het nog.

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners