Thomas Pieters opent op gedeelde tiende plaats in Tulsa Open

Met een openingsronde van 67 slagen heeft Thomas Pieters zich op een gedeelde tiende plaats gegolfd op het Tulsa Open golftoernooi (LIV Golf Tour/25 miljoen dollar), dat op de Cedar Ridge golfbaan van start is gegaan in het Amerikaanse Broken Arrow, Oklahoma.

Pieters, die in het tussenklassement van de Liv Golf Tour op een gedeelde 41e plaats staat, liep op de par-70 Cedar Ridge golfbaan een openingsronde van 67 slagen en dit na drie birdies, een eagle en twee bogeys, iets wat de Antwerpenaar een gedeelde tiende plaats opleverde. Hij telt hiermee zes slagen meer dan de Zuid-Afrikaan Branden Grace die na een ronde van 61 slagen alleen de leiding waarneemt. Op een gedeelde tweede plaats volgen de Amerikanen Dustin Johnson en Brendan Steele.

In het ploegenklassement staat het team met Pieters, RangeGoats GC, op een gedeelde derde plaats. De Amerikanen Bubba Watson, de kapitein van de ploeg, liep een eerste ronde van 66 slagen. Samen met zijn landgenoot Harold Varner III en Pieters, die een ronde liepen van 67 slagen, telt het trio totaalscore van 260 slagen, tien onder par. De leiding is voor het StingerGC team met de Zuid-Afrikanen Branden Grace, Louis Oosthuizen en Dean Burmester met een score van zeventien onder par.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Andere sporten