© Robin Fasseur

Podcast Dave & Patje

PODCAST. Dave & Patje met Frédéric Frans, weldra profvoetballer af? “Beerschot heeft me gevraagd om in andere rol aan boord te blijven”

Verwacht van Dave Peters en onze huisanalist Patrick Goots geen tactische analyses of voetbaltechnische discussies, wel een pittige podcast boordevol anekdotes en de nodige humor. In aflevering 33 krijgt ons duo het gezelschap van Beerschot-speler Frédéric Frans, misschien wel de sympathiekste profvoetballer van ons land. Veel luisterplezier!

In gesprek met Peters en Goots vertelt Frédéric Frans (34) aan dat er straks misschien een einde komt aan zijn carrière als speler. Frans, die einde contract is, krijgt mogelijk een andere rol bij Beerschot. “Beerschot heeft me gevraagd om te blijven in een andere rol. Die gesprekken zijn lopende”, aldus Frans.

LEES OOK. Frédéric Frans neemt tegen ‘zijn’ Lierse afscheid als speler van Beerschot: “Dit is voor mij de mooist denkbare afscheidswedstrijd”

“Ik moet nu goed nadenken wat ik wil doen. Ik ben graag op Beerschot, maar anderzijds moet ik dan stoppen met sjotten. Dat is heel moeilijk, zeker omdat het vorige week terug goed ging. Prof zijn tot je 34ste is heel mooi. We zullen wel zien… maar ik wil sowieso een betere carrière als coach dan ik als speler heb gehad. Dat is de ambitie.”

De podcast ‘Dave & Patje’ is ook terug te vinden in Spotify.

MEER OVER Dave & Patje

MEER OVER VOETBAL