Het appartement van personage Kendall Roy, met uitzicht op de skyline van New York.© StreetEasy.com/HBO

Luxepenthouse uit ‘Succession’ te koop: kijk binnen in het optrekje van Kendall Roy

Ben jij fan van de HBO-succesreeks ‘Succession’ en heb je nog ergens een slordige 26 miljoen euro rondslingeren? Dan kan je daarmee het New Yorkse luxepenthouse van personage Kendall Roy op de kop tikken.

mtsBron: The Guardian

RECENSIE. ‘Succession’ stopt op een hoogtepunt: het kenmerk van de groten *****

Voor wie niet bekend is met Succession: de hitserie, bij ons te zien op Streamz, volgt het reilen en zeilen van de ultrarijke mediamagnaat Logan Roy en zijn kroost. Hoewel het vermogen van de Roys nooit expliciet vermeld wordt, zou het volgens zakentijdschrift Forbes zo’n 16,5 miljard euro bedragen. Geen wonder dus dat de decors in de serie vooral bestaan uit megalomane vastgoedparels.

LEES OOK. Een oude formule, maar extra decadent: hoe ‘Succession’ met ruime voorsprong de beste serie van het moment werd

© StreetEasy.com

Een daarvan, het luxeappartement van zoon Kendall Roy (Jeremy Strong), is nu te koop, maar je zal diepe zakken moeten hebben om een redelijk bod uit te brengen: de vraagprijs bedraagt 29 miljoen dollar (26,4 miljoen euro).

Voor dat torenhoge bedrag krijg je wel heel wat terug: 510 vierkante meter woonruimte, verspreid over drie verdiepingen, vijf slaapkamers, vier badkamers, een statische wenteltrap, een private lift, kamerhoge ramen die een panoramisch uitzicht op de skyline van New York bieden, en dat allemaal in een nog nagelnieuwe wolkenkrabber, een van de hoogste in de mondaine Upper East Side in Manhattan. Als je eerder een buitenmens bent, kan je er ook nog eens genieten van 325 vierkante meter aan buitenruimte, waaronder een dakterras van 195 vierkante meter. Ter vergelijking: de gemiddelde oppervlakte van een appartement in Manhattan is 69 vierkante meter.

LEES OOK. Ook machtsstrijd in de cast: schokkende plottwist in ‘Succession’ zaait ruzie onder acteurs

© StreetEasy.com

Het luxeappartement van Kendall Roy is niet het eerste en ook niet het duurste pand uit Succession dat te koop komt: onlangs kwam ook het penthouse van Kendalls broer Roman Roy (Kieran Culkin) op de markt, voor een duizelingwekkend bedrag van 34,5 miljoen euro. Het stekje van Kendalls ex-vrouw Rava leverde eerder zo’n 21 miljoen euro op.

© StreetEasy.com

© StreetEasy.com

© StreetEasy.com

© StreetEasy.com

© StreetEasy.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wonen