Een halsketting met moedermelk en de geur van Tomorrowland: de shopbuit van team Billie

Is het een zwaan, een borst, een oude chirotent, Tomorrowland? Niets is wat het lijkt in Billie deze week, alles is gewoon nog beter. Met de lente die voorzichtig doorbreekt, Moederdag in het verschiet, de festivalzomer die op gang komt en je zwanger buikje in een flatterende broek word je vanzelf vrolijk.

Nanerle Ferket

Hello TITI

Een geboortesieraad als “ode aan het moederschap”. In deze halsketting met hangertje in de vorm van een paar borsten kun je gedroogde moedermelk verwerken. Fan, van de naam alleen al.

Elisa Lee, ketting ‘TITI’, 200 euro

Verstelde sari

Kantha, ‘verstelde stof’ in het Sanskriet, is een typisch Bengaalse quiltambacht. Deze kimono is gemaakt uit afgedankte sari’s, in Indiase ateliers waar Tales by Solid er faire werkzekerheid mee biedt. Met het lapje in de zak verstel je eventuele euvels, en je kunt ‘m ook binnenstebuiten dragen. Tenzij om eens van kant te wisselen doen wij deze kantha-jas met heerlijk comfortabele zakken dit voorjaar niet meer uit. 

Tales by Solid, ‘Kantha’-jas, 179,95 euro, bij Vertelles

I was a tent once

Op zoek naar een nieuwe rugzak? De IWATO-collectie van het Antwerpse Obvious Outdoor maakt accessoires van oude tenten van jeugdbewegingen. Ontwerpen en produceren gebeurt volledig in België.

Obvious Outdoor, IWATO backpack, 109,50 euro

Bling bling

Sun’s out, sandalen out! En bling bling en kleine meisjes blijft een match made in heaven. Blije kindergezichtjes verzekerd met deze blinkende zwanensandaaltjes.

Stones & bones, sandalen wit, 89,95 euro, torfs.be

Mamma mia!

Comfy en trendy, ook als mama to be. Volgens het merk zelf ’s werelds meest flatterende zwangerschapsbroek. Het proberen waard?

Stieglitz, flared zwangerschapslegging, 119 euro

Tomorrowland bij kaarslicht

Tomorrowland, maar dan in je huiskamer. De collectie geurkaarsen van Baobab in samenwerking met het magische festival komt met een playlist.

Baobab x Tomorrowland, geurkaars ‘my first’, 49 euro

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle